Sport Group


Nenechte aby vás úraz zastavil. Přináším vám článek o Společnost Sport Group která se o vás postará a vše vyřídí. Článek napsala Lezkyně Jana Petránková.

 

Tento projekt založili jezdci enduro a motokros bratři Kuklíkovi, které již nebavilo placení úrazového pojištění sjednaného u „pojišťováků“ či pojišťoven, které bylo drahé, špatně nastavené, nebo nepojišťovalo jejich sport. Navíc když se stal úraz a potřebovali pomoct, tak se s danými „pojišťováky“ již nedokázali zkontaktovat a na pojišťovně nebyli od té dobroty a ochoty jim poradit, co musí splňovat, aby jejich pojistné bylo vyplaceno. Uvědomovali si rizika při svém sportu a vzhledem ke svým zkušenostem se rozhodli vzít to vše do svých rukou, vyplnit mezeru v tomto odvětví a založili tento projekt určený především pro sportovce všech úrovní.

Uvědomujeme si, jak je důležité mít zajištěnou kvalitní ochranu zdraví, potažmo zajištění příjmů, ale i zajištění kompletního servisu, jako je administrativní činnost, spolupráce při vyřizování úrazů, dohled na správné vyplacení plnění, zajištění nadstandardní lékařské péče a další benefity.

Personální obsazení sportgroupcz se skládá z bývalých i stávajících sportovců. Především tito lidé jsou schopni nejlépe posoudit rizika se sportem spojená. Podařilo se nám zajistit kompletní profesionální servis a ochranu zdraví našim klientům. Pod svou ochranou máme již více než 5 000 klientů a více než 150VIP sportovců, kteří jsou špičkami ve svém oboru.

Jestliže si již platíte nějaký pojistný produkt, současně provozujete rizikové sporty a při tomto sportu se vám stane úraz, tak vám samozřejmě pojišťovna nemusí vyplatit odpovídající odškodné. Tímto se bohužel můžete dostat do velkých finančních potíží. Díky našim zkušenostem vám dokážeme v takové případě poradit, jak řešit danou situaci a vy si už do svého pojištění nemusíte platit zbytečně vysoké částky a přirážky za sport. Díky nám zranění již nemusí znamenat finanční ztrátu.

Uvědomujeme si, že naše služby nejsou důležité pouze pro sportovce a aktivní lidi, ale i pro jakéhokoliv člověka. Kompletní servis, jaký mají naši VIP sportovci samozřejmě dostávají i „nesportoci“ a lidé, kteří žijí běžným každodenním životem. Máme řešení pro nezaměstnané, manuálně pracující, podnikatele, policisty a další…

Proč si platit úrazové pojištění? Dnešní svět nás nutí k neustálé potřebě peněz, většina z nás usilovně pracuje, abychom vydělali peníze, které pokryjí naše základní potřeby. Každý člověk potřebuje bydlet, jíst, musí se postarat o rodinu, chce být v kontaktu s okolním světem. Život není jen o práci, ale i koníčkách a splněných snech. Všechny tyto potřeby je člověk schopen zajistit v případě kvalitní ochrany zdraví, což je v podstatě zajištění příjmů. Nejde o to, aby člověk pro kvalitní zajištění platil vysoké částky, ale spíše aby měl zvolený správný produkt a plný servis od společnosti, která mu produkt sjednala. Součástí života každého člověka je pracovat za účelem pokrytí svých potřeb, zabezpečení sebe a svých nejbližších. Ale co v případě zranění? Každý, kdo vlastní auto musí platit povinné ručení, jehož důvodem je zaplacení škody při dopravní nehodě. Je to jen auto, ale už málo kdo řeší, co když se stane něco jemu samotnému. Úrazové pojištění, je investicí do vašeho zdraví a je to jediná jistota, která vám je schopna nahradit příjem.

Například má sestra není žádný sportovec, chodí do práce jako každý a loňské léto, jsme spolu jeli na dovolenou. Bylo krásně a my jsme vyjeli na kolech. Vše bylo fajn, než jsme jeli po silnici z kopce a sestra omylem zabrzdila přední brzdou. Věc, kterou nám rodiče zakazovali už jako dětem, ale stalo se. To léto tím pro ni skončilo. Na 4x si zlomila spodní čelist a zuby si vrazila dovnitř, do té doby měla pocit, že své zdraví řešit nepotřebuje, že nedělá nic, aby se jí mohlo něco stát a že je opatrná. Po tomto úraze sestra 3 měsíce nemohla chodit do práce. Co se týče příjmu, klesl ji na 60%, což není nic moc. Kdybychom už předtím něco uzavřeli, dostala by minimálně 50 000 za úraz plus potom ještě peníze za trvalé poškození.

Jana Petránková – tel.: 773 492 868

Email: Petrákova@sportgroupcz.com, web: www.sportgroupcz.com